CLEARCLEAN

Specialistische schoonmaaktrainingen

Specialistische training vloeronderhoud

Vloeren reinigen en onderhouden, is een klus die u hoogstwaarschijnlijk liever aan experts overlaat. Daarom leiden wij schoonmakers op om dat vlekkeloos te kunnen doen. Tijdens onze specialistische training vloeronderhoud maken we hen wegwijs in de nieuwste technieken en machines.

De cursus omvat praktijkoefeningen waarbij de deelnemers leren hoe ze een tapijt of vloer met onder meer een stoomreiniger of excentrische machines kunnen schoonmaken. Daarbij benadrukken we hoe verschillende vloertypes op verscheidene manier behandeld moeten worden.

Schoonmaakopleiding in Dordrecht

De cursusleider die onze schoonmaakopleiding in Dordrecht organiseert, heeft inmiddels heel wat jaren ervaring op de teller staan. Bij de start van de opleiding krijgen uw schoonmaakmedewerkers een trainingsboekje waarin ze de theorie kunnen doornemen en waarnaar ze na afloop kunnen terugkijken.

We starten de oefeningenreeks met een stoomreiniger waarmee tapijten en harde vloeren gereinigd worden. Dat toestel doet het aantal mijten en bacteriën afnemen en maakt het oppervlak zorgvuldig schoon. We leggen de nadruk steeds op veilig en ergonomisch werken.

O.a. sanitair met stoom reinigen

Andere onderwerpen die tijdens onze schoonmaaktraining aan bod komen, zijn onder andere:

n
n

Linoleumvloeren behandelen

Ten slotte leren we cursisten aan hoe ze linoleumvloeren het beste kunnen behandelen, aangezien die in scholen en kantoorruimtes zeer populair zijn. Door de natuurlijke samenstelling van linoleum zijn immers niet alle schoonmaakproducten geschikt om een dergelijke vloer mee te reinigen. Geïnteresseerd in een specialistische schoonmaakopleiding of een andere training? Laat ons dan vlug iets weten.

Interesse in onze specialistische schoonmaaktrainingen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!