CLEARCLEAN

Schoonmaakadvies

Onafhankelijk bureau voor schoonmaakadvies

Kunt u wel wat schoonmaakadvies gebruiken? Daarvoor bent u bij Clear4Clean aan het juiste adres. Als onafhankelijk facilitair adviesbureau kunnen we naargelang uw behoeftes bijvoorbeeld:

n
n

Optimale hygiëne via een kwaliteitsmeting

Benieuwd naar hoe het met de hygiëne in uw pand gesteld is? Dan kunt u ons inschakelen om een deskundige kwaliteitsmeting te laten uitvoeren. Als u van schoonmaakservice wisselt, kunnen we bovendien een nulmeting opstellen. De kwaliteit van de reinigingsdienst waarop u een beroep doet, meten we aan de hand van DKS– en VSR-metingen (Vereniging Schoonmaak Research).

Achteraf leggen we u een compleet verslag voor waarin we onze bevindingen volgens de structuur van het LOSK-QMS (Quality Management System) helder weergeven. Op de website van dat kwaliteitsmerk kunt u de voornaamste uitgangspunten bekijken.

Schoon­maak­aanbestedingen

De bureaucratische kant van een aanbesteding aan een specialist overlaten? Clear4Clean helpt u maar al te graag verder. Voor schoonmaakaanbestedingen in het bijzonder nemen we bidmanagement voor onze rekening en schrijven we tenders en adviezen uit. We beschikken over de juiste connecties om de praktische regeling in een mum van tijd voor elkaar te krijgen.

n
n

Schoon­maak­ondersteuning

Schoonmaakondersteuning behoort ook tot ons takenpakket. Zo kunnen we bijvoorbeeld:

Vooraf gaan we na hoeveel ruimtes schoongemaakt moeten worden, welke soort vloeren er in uw gebouw(en) liggen en/of hoeveel gevel- of separatieglas periodiek gereinigd moet worden. Wenst u meer informatie over onze veelzijdige dienstverlening? Stuur ons dan gerust een bericht.

Behoefte aan professioneel schoonmaakadvies?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!