CLEARCLEAN

Basistraining vloeronderhoud

Basistraining vloeronderhoud met Orbital-eenschijfsmachine

In functie van bedrijven voorzien we de basistraining vloeronderhoud waarbij we te werk gaan met de Orbitaleenschijfsmachine die orbitale en roterende bewegingen combineert.

 

De constante trillingen maken het heel eenvoudig om oppervlakken diepgaand te schrobben, polijsten, kristalliseren of strippen. Het apparaat is voor tal van toepassingen inzetbaar en biedt onder meer de volgende voordelen:

x
DSC
bedrijfsprocessen vereenvoudigen
DSC
Stralende woning

Tweedaagse cursus door ervaren schoonmaker

Gedurende onze training leren we schoonmakers op een praktische manier de juiste technieken te hanteren en met degelijke machines te werken. De cursusleider is een ervaren schoonmaker die in vloeronderhoud thuis is en een schema van twee dagen hanteert.

Dag eenDag twee
  • tapijtreiniging
  • linoleum full-sprayen
  • harde vloeren schrobben
  • linoleum strippen & conserveren

Ook om harde en linoleumvloeren op te wrijven en om de meeste tapijten te reinigen, is de Orbital-eenschijfsmachine uitermate geschikt.

Praktische informatie

Voor twee cursusdagen (incl. trainingsboekje) betaalt u € 300,00 per cursist (excl. btw). Die training geven we aan drie à zes cursisten tegelijk. De locatie waarop we de deelnemers opleiden, wordt in overleg gekozen. 

 

Een basistraining vloeronderhoud, een basisopleiding schoonmaak of een specialistische schoonmaaktraining inplannen? Neem dan snel contact met ons op. Mocht u dat willen, kunnen we evengoed schoonmaaktrainingen op maat organiseren.

Stralende woning

Interesse in onze basistraining vloeronderhoud?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!