CLEARCLEAN

Schoonmaak Arbo

n

ISO 9001-ondersteuning

Wilt u een ISO 9001-ondersteuning inroepen om de kwaliteit van uw schoonmaak te waarborgen? Dan kunt u bij Clear4Clean aankloppen. We zijn gespecialiseerd in:

Wij maken een reiniging volgens de Arbowetgeving mogelijk, inclusief werkinspecties en toolboxmeetings.

RI&E voor uw schoonmaak

U kunt door ons een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) voor uw kantoorruimte(s) laten opmaken. Daarin kunnen we de dagelijkse schoonmaakactiviteiten en bijkomende taken als glasbewassing vastleggen. Die koppelen we dan weer aan bedrijfsprocessen en specifieke functies binnen uw onderneming.

n
n

Glas- en gevelinventaris

Zijn uw schoonmaakmedewerkers verantwoordelijk voor glas– en gevelonderhoud? Dan brengen wij een RI&E (Risico-Inventarisatie en -Evaluatie) voor u in kaart. Daarnaast organiseren we trainingen voor schoonmaakbedrijven om zelf schoonmaak-, glas- en gevel-RI&E’s te maken, vast te leggen en te bewaren. Ook tonen we u hoe u de resultaten daarvan vlot met andere medewerkers en klanten kan delen.

Werkplekinspecties

Ten slotte kan u ons aanspreken om werkplekinspecties uit te voeren of te begeleiden. Zo garanderen we dat het Arbobeleid keurig nageleefd wordt. Wilt u een inventaris, inspectie of schoonmaakadvies regelen of uw medewerkers voor een training inschrijven? Laat ons dan snel iets weten.

n

Een werkplekinspectie laten uitvoeren?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!