CLEARCLEAN

Schoonmaaktrainingen op maat

Basistraining schoonmaken met microvezeldoeken

Tijdens een basistraining schoonmaken met microvezeldoeken leren wij onze cursisten de beginselen van grondig schoonmaken aan. We focussen op praktijkgerichte oefeningen, waarbij een efficiënte werkvolgorde, een ergonomische werkhouding en een vlotte schoonmaaktechniek centraal staan. Na de training kunnen de deelnemers meteen zelfstandig aan de slag.

shutterstock
shutterstock

Basistraining schoonmaak Wmo

Bij mensen thuis schoonmaken, dient volgens de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) te gebeuren. Daarom kunt u bij ons de basistraining schoonmaak Wmo volgen. U mag tijdens de opleiding bij cliënten thuis langsgaan om te oefenen. Daarbij besteden we aandacht aan de verwachtingen van zowel de cliënt als de schoonmaakmedewerker.

Persoonlijke begeleiding

Als u het belangrijk vindt dat uw schoonmaakpersoneel zich op professioneel gebied kan blijven ontwikkelen, kunt u uw medewerkers bij ons voor een unieke training opgeven.

Dankzij persoonlijke begeleiding brengen we hun prestaties in kaart en optimaliseren we die. Dat doen we door een plan op te stellen waarbij we de talenten van uw personeel als uitgangspunt nemen en waarbij we hen aanmoedigen om hun vaardigheden aan te scherpen.

Heeft u vragen over bovenstaande opleidingen of wilt u een basisopleiding schoonmaak, een basistraining vloeronderhoud of een specialistische schoonmaaktraining bijwonen? Aarzel dan niet om ons een seintje te geven. Wij staan u met plezier te woord.

shutterstock

Interesse in onze schoonmaaktrainingen op maat?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!